Over B-Radio | Belpop Radio

B-Radio is Belpop Radio!

België is trendsettend op muzikaal vlak. Dit was zo in het verleden, en is ook de dag van vandaag nog het geval. Maar onze eigen artiesten zijn soms "sand in eigen land". Van heel wat nummers weten we vaak niet dat ze in België gemaakt zijn.

Op B-Radio (her)ontdek je de Belgische hits en classics!

We willen we de Belgische pop-en rockartiesten in de kijker zetten met dit radiostation, dat alleen muziek van Belgische bodem brengt.

Wereldwijd te ontvangen

B-Radio is een online radiostation en is wereldwijd te ontvangen. Met een computer, laptop, tablet of smartphone kan je dus altijd en overal naar B-Radio luisteren. Je kan ook gebruik maken van de B-Radio app om makkelijk af te stemmen, waar en wanneer je maar wil. En... Luisteren is volledig gratis!

Muziekmix

Op B-Radio hoor je de beste pop- en rockmuziek van Belgische artiesten. Denk aan The Scabs, Milow, Stromae en Axelle Red. Maar ook aan Adamo, de Kreuners, The Pebbles en Clouseau. Je mag je dus verwachen aan een brede waaier van steengoeie muziek. Heb je zelf een favoriete Belgische band of artiest? Laat het dan weten op info@b-radio.be!

Jouw muziek op B-Radio

Ben je zelf een Belgische artiest die niet mag ontbreken op deze zender? Bezorg ons dan jouw biografie en repertoire op info@b-radio.be!

Ook gebeten?

Ben je zelf gebeten door de radiomicrobe, of heb je een brede kennis of interesse in de Belgische muziekscène? Dan ben jij wellicht de ideale aanvulling op ons team. We kunnen altijd presentatoren, programmamakers, reporters en bloggers gebruiken om ons team te versterken. Neem snel contact op: info@b-radio.be.

Partnerships

Omdat je met velen meer kan bereiken dan alleen, staan wij steeds open voor een samenwerking. Denk je dat we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan zeker contact op: info@b-radio.be